jouw kleding borduren voor de zomer

 Je hebt net een nieuw bedrijf en wilt graag beginnen met wat goeie promotie, maar je weet niet zo goed hoe je kan beginnen. Een van de beste manieren om je bedrijf te promoten is adverteren of bekend worden. Daar zijn talloze manieren voor, maar een goede manier om dat te doen is via kleding borduren met je eigen merk/logo. Om jou kleding te borduren moet je een groot borduurbedrijf benaderen, want als je veel kleding wilt borduren is dat natuurlijk een grote uitgave. Voor meer informatie klik op de link en bekijk de prijzen voor het borduren van logo’s.

Waar kun je je kleding laten bedrukken

Er zijn talloze plekken in Nederland waar je je kleding kan laten borduren. Zo heb je bedrijven die gespecialiseerd zijn in het wrappen van auto’s en busjes. Je hebt bedrijven die borduren, kleding , handdoeken , petten etc.  Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je het beste online een kijkje nemen. Bekijk de website en ontdek de mogelijkheden zelf! 

logos aanleveren 

Nadat je een borduurbedrijf hebt benaderd is het tijd om je logos op te sturen. Dat moet goed gebeuren want het moet de juiste maat en afmeting hebben anders kan het niet goed op papier komen. Daarnaast mag het logo niet te veel kleine details hebben, anders heeft de printer problemen met het uitprinten van het logo. Als je vragen hebt over de afmetingen of over het logo borduren neem gerust contact op met het bedrijf. Bijvoorbeeld via https://aytopromo.nl/. Zij helpen je graag verder met informatie over het opsturen van logos en in welke formaten.