De beste schoenen voor ieder persoon

blog

Wanneer u opzoek bent naar een nieuwe wandelschoen of gewoon een werkschoen, kunt u bij ons goed terecht. Wij van Timberlandschoenensale weten precies hoe wij kunnen helpen.  Wij weten telkens de beste schoen te selecteren voor ieder persoon. Ons team bestaat uit jong en oud en dankzij de vele jaren ervaring zijn wij heel goed geworden in ons vak. Onze passie is echt het helpen van andere mensen. Wij verkopen niet alleen de standaard schoenen en kunnen ook aangepaste schoenen maken voor mensen met speciale voeten. Een voorbeeld daarvan is een schoen die ondersteuning bied aan mensen met platvoeten, of juist een hele grote maat hebben.

  Al onze schoenen worden op de maat geleverd. Het kan af en toe ook zijn dat een bepaald model even niet op voorraad is. Wanneer dit het geval is kunnen wij u informeren wanneer deze weer leverbaar is en het dan sturen. Onze schoenen zijn gekozen uit een luxe assortiment, en wandelen met onze schoenen is echt een plezier. Onze schoenen hebben een sterke grip, en zijn daarom geschikt als bergschoen.

In contact komen

Wanneer u nog vragen heeft, of interesse in een schoen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit gaat makkelijk via de contact pagina van de website. Wij helpen u altijd heel professioneel en netjes, en zorgen ervoor dat elke vraag beantwoord is. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Wanneer u een aangepaste schoen nodig heeft, is daar een gesprek voor nodig. Zo moeten wij weten wat er precies nodig is.